To je to što me zanima!

Upala u eter i prosvjedovala protiv rata: Ide u kućni pritvor

Ovsjanikova, rođena u Ukrajini, postala je poznata u ožujku nakon što je za vrijeme emitiranja vijesti uživo upala u studio na ruskoj državnoj televiziji, gdje je u to vrijeme bila zaposlena, s antiratnim plakatom
Vidi originalni članak

Ruski sud je u četvrtak odredio Marini Ovsjanikovoj kućni pritvor. Prema odluci u kućnom će pritvoru biti najkraće do listopada. 
Podsjetimo, bivša novinarka ruske državne televizije Marina Ovsjanikova optužena je u srijedu za širenje lažnih informacija o ruskoj vojsci.

Ovsjanikova, rođena u Ukrajini, postala je poznata u ožujku nakon što je za vrijeme emitiranja vijesti uživo upala u studio na ruskoj državnoj televiziji, gdje je u to vrijeme bila zaposlena, s antiratnim plakatom.

PRESUDIO SUD U MOSKVI Novinarka koja je upala u eter i prosvjedovala protiv rata mora platiti oko 1950 kuna kazne PRIJETI JOJ ZATVOR Upala je u eter i prosvjedovala protiv rata: Novinarku optužili za širenje lažnih informacija

Zbog protivljenja ruskoj ofenzivi u Ukrajini, Ovsjanikova je već nekoliko puta bila uhićena i kažnjena.

Ranije u srijedu je objavila da su savezni istražitelji na silu upali u njezinu kuću oko šest sati ujutro kako bi izvršili pretres, prije nego što su je odveli kako bi se protiv nje podigla optužnica.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 11.08.2022.

    Ova zena ima veca muda od miliona muskih sunarodnjaka. Kapa do poda. Istovremeno, molim za nju.🙏

  • Take pictures of journalists 11.08.2022.

    Nikad se nije desilo. Lijepa bajka.

  • RoyBean 11.08.2022.

    Tako je to kad komunisti postanu nacisti. Zajednički nazivnik im je isti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare