To je to što me zanima!

Upali starici u kući i pretukli je: Dječaku maloljetnički zatvor?

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo istražni pritvor 21-godišnjaku i 17-godišnjaku zbog ponavljanja kaznenih djela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 21-godišnjaka te podnijelo prijedlog za izricanje maloljetničkog zatvora za 17-godišnjaka zbog razbojništva i nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Okrivljene mladiće se tereti da su lani 2. listopada u večernjim satima u Maloj Subotici u Međimurju, preskočili zaključanu dvorišnu ogradu obiteljske kuće i potiskivanjem otvorili zaključana vrata. Ušli su u kuću te tražili novac koji nisu pronašli. U spavaćoj sobi su zatekli 85-godišnju teško pokretnu vlasnicu koja je ležala na krevetu.

Udarili su je više puta rukama i nogama, te drvenom nogom kuhinjske stolice po glavi i tijelu, te je teško ozlijedili. Nesretna žena je zadobila krvarenje u moždanim ovojnicama i moždanim komorama te potres mozga.

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo istražni pritvor 21-godišnjaku i 17-godišnjaku zbog ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jebonick 07.03.2019.

    ajd sad.. stariji maloljetnik.., mlađi punoljetnik.. cca godinu dana zatvora za 5 mjeseci su vani.. puuno sam rekao.. pljuc na zakone, zakonodavce, suce i sutkinje..

  • Sleek Assassin 07.03.2019.

    Strik oko vrata i nek mlataraju nozicama!

  • lopinaizhr 07.03.2019.

    Jesu i to romi...bit će .ebane i u gospiću...sve su bliže centru, a po predgrađu kupuju nekretnine, a stanovništvo sljepo i gluho kod zdravih očiju i ušiju...i oni se busaju u zdravu županiju...malo morgen...ovi ne plaćaju ni poreze ni režije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare