To je to što me zanima!

Upali su mu u kuću i zaprijetili pištoljem, odnijeli 3000 kuna

Ivanić Grad: Razbojnici su upali u kuću rano ujutro. U spavaćoj sobi zatekli su vlasnika kuća, Josipa (63). Zaprijetili su mu pištoljem, a on im je predao 3000 kuna
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca maskirani maramama i kapuljačama provalili su u subotu u 8 sati u kuću u Šištarovoj ulici u Ivanić Gradu. Ušli su u spavaću sobu i tamo zatekli vlasnika kuće Josipa M. (63). Zaprijetili su mu pištoljem i tamo ga zadržali. Od njega su tražili novac. Prestravljeni muškarac predao im je 3000 kuna, a razbojnici su pobjegli s plijenom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MonikaMalkic 19.05.2014.

    Ovo je moj susjed,istu sam stvar i ja dozivjela samo 6.mj prije medzutim ja zavrsila sam u bolnici s ozljedama.. Ovo su jedna imucna obitelj gosp. Josip ima svoju radnju dok supruga je privatni zubar..

  • 01.10.2012.

    Da im je policija otela to ilegalno oružje, ne bi se odlučili na pljačku. Ali te tone i tone oružja se iz nekog razloga toleriraju u Hrvata. Možda da narod bude naoružan ako nas neko opet napadne?

  • 01.10.2012.

    Mogao je za te 3000 kuna kupiti poštena kineska protuprovalna vrata pa mu ne bi upali u kuću...Malo šale, ali jadan čovjek. Zašto nisu opljačkali nekog imućnog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare