To je to što me zanima!

Upao je ženi u kuću i udario je sjekirom te prijetio ubojstvom

Policija je uhitila napadača, a nakon kriminalističke istrage predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Ženi su pružili pomoć
Vidi originalni članak

Muškarac (65) u petak je oko 19 sati nasilno ušao u kuću žene (62) u mjestu Brštanovo u splitskom zaleđu te je ženu udario drvenom drškom sjekire. Prijetio joj je i da će je ubiti, a od nastavka nasilja spriječila ga je treća osoba. 

Policija je uhitila napadača, a nakon kriminalističke istrage predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Ozlijeđenoj 62-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć. Ozljede su okarakterizirane kao lakše.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ajetodoo 10.04.2017.

    Kad ja nekog želim ubiti , onda ga kresnem po čelu oštricom sjekire. Tako bi valjda i taj kolega da je htio ubiti. ....Sjećam se jedne priče iz čitanke osnovne škole(bio sam štreber pa pamtim daleko u prošlost). To je , valjda, bila neka basna i li slično poučno štivo. Dakle, ide čovjek/seljak/kmet po selu, napadne ga susjedov pas, i ovaj ga kresne sjekirom u čelo i ubije(čovjek je bio siromak , pa nije imao TTejac).Susjed ga tuži za psa, a sudac pita optuženog, "zašto ga niste lupili drškom sjekire kad vas je htio ugristi?". "Ma lupio nih ja njega drškom, da je on mene htio ugristi repom".

  • noćna ptica 10.04.2017.

    Koji naslov, a još bolji tekst. A i kaznena prijava je perjanica. Da ju je stvarno htio teže ozlijediti udario bi je barem ušicama sjekire. Ovako drškom ???.

Komentiraj...
Vidi sve komentare