To je to što me zanima!

Upao Jovanki u vrt i rekao kako je njezin i Brozov sin

Provalnik je policiji rekao kako je on sin pokojnog Josipa Broza i Jovanke te da je pokušao doći do majke kako bi od nje "dobio pozitivnu energiju"
Vidi originalni članak

Makedonac Pero Davidovski (43) preskočio je u utorak oko 11 sati ogradu kuće u beogradskoj Ulici kneza Aleksandra Karađorđevića u kojoj živi Titova udovica Jovanka Broz. Spazio ga je jedan od susjeda i odmah upozorio policajce koji čuvaju njenog prvog susjeda Čedomira Jovanovića. Policajci su utrčali u dvorište i svladali Davidovskog te ga priveli u policijsku postaju. Davidovski je na ispitivanju rekao kako je on sin pokojnog Broza i Jovanke te da je pokušao doći do majke kako bi od nje "dobio pozitivnu energiju". Srbijanski ministar rada i socijalne skrbi Rasim Ljajić priopćio je kako je riječ o psihički nestabilnom muškarcu te dodao da su mu pronašli putovnicu iz koje se vidi da stalno putuje. Ljajić, koji se posljednjih godina brinuo o maršalovoj supruzi, nakon incidenta ju je posjetio u vili. Rekao je da nije potresena jer je navikla da je uznemiravaju nepoznati ljudi.
- Nije ovo prvi put da netko preskače ogradu kuće Jovanke Broz. Neki su preskakali iz znatiželje, neki da bi slikali Titovu udovicu i kuću, a neki samo da bi je vidjeli uživo - objasnio je Ljajić. Inače, srbijanska vlada je odlučila financirati renoviranje Jovankine dotrajale kuće kako bi joj olakšali staračke dane, a nedavno su joj dali i prvu putovnicu nakon Titove smrti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hogarko 09.09.2009.

    Da triba nas je pobit sve,jer se i sa miseca vidi da smo narod u debelom k..cu.

  • Captain Obvious 09.09.2009.

    ajmo tok je srbin neka digne 3 prsta! sad

  • Captain Obvious 09.09.2009.

    Crko Maršal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare