To je to što me zanima!

Upao na slavlje, pa autom udario ženu i dijete (5)

Nekolicina Roma potukla se na parkiralištu, a doznajemo da ih je nekoliko ozlijeđeno. Policija za trojicom sudionika tučnajve navodno još traga
Vidi originalni članak

Ne patim ovako krvavo i grozno obilježen Đurđevdan. Sve je završilo brzo nakon što se jedan, policiji dobro poznati Rom automobilom zaletio na ženu i dječaka (5), kaže predsjednik Roma Istre, Veli Huseini. Romi Pule su svoj praznik slavili ispred zgrade bivše vojarne Karlo Rojc, ali, kaže Huseini, brzo su počeli žestoka svađa, tučnjava i razbijanje. Nekolicina Roma potukla se na parkiralištu, potvrdila je i glasnogovornica policije Nataša Rogić, a neslužbeno doznajemo da ih je nekoliko i ozlijeđeno. Policija je došla po dojavi, a za trojicom sudionika navodno još traga.
- Kao i svake godine smo slavili, bez alkohola, uz našu tradicionalnu muziku, druženje i veselje. Iznenada su se pojavili, ja ih zovem huligani, i počeli razbijati. Najprije je Bečo R. počeo rušiti i bacati naše instrumente. Onda je njegov sin Roki, koji je isto poznat policiji zbog nekih nedjela, došao automobilom, zašlajfao te pokupio ženu i dječaka. Svi smo u šoku. Ne znam koje ozljede imaju, ali mislim da će biti dobro. Nakon toga mu nije bilo dosta, već je udario u još jedan automobil koji je bio kod Rojca, a potom su svi pobjegli autom - ispričao je vidno potreseni Veli Huseini. Kaže da je to težak udarac za sve Rome Istre.
- Ti huligani će biti ukoreni prema našim običajima i izgubit će čast - kaže Huseini. Policija nije davala nikakve informacije za medije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tajnamoja 07.05.2008.

    Znalo se da će slaviti đurđevdan, da će se nacugati, da će početi neredi, i policija si nije dala za zadatak malo prošetati kvartom? Čudno...

  • Mr X 07.05.2008.

    Ja mislim da bi mi zbog njih trebali otvoriti ponovno Jasku, (jasenovac)

  • intel_1 07.05.2008.

    Sta je tu cudno pa to su cigani.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare