To je to što me zanima!

Upao u frizerski salon, počeo pucati i ubio dvije zaposlenice

Gheorghe Vladan u ponedjeljak je ubio svoju suprugu i njenu kolegicu u frizerskom salonu u Bukureštu. Razlog napada je svađa supružnika. Ozlijeđeno je šest ljudi
Vidi originalni članak

Muškarac je u ponedjeljak upao u frizerski salon u Bukureštu te je počeo pucati i ubio dvoje ljudi, a ozlijedio ih je još šest. Tamošnja policija je muškarca identificirala kao supruga jedne od dviju ubijenih žena. 

Frizerski salon u kojem su ubijene žene je u jednoj od najprometnijih ulica u Bukureštu, javlja Fox. Svjedoci su policiji rekli da je muškarac nakon pucnjave pobjegao iz salona u obližnju zgradu, ali su ga policajci ubrzo uhvatili. 

Tužitelj Marius Iacob rekao je kako je napadač Gheorghe Vladan imao "napeti" odnos sa suprugom koja je radila u tom salonu, a druga žrtva je njena kolegica. Vladan je navodno bio ljut na ženu jer je od njega zatražila razvod. Odveli su ga u policiju na ispitivanje. Sve ranjene su hitno prevezli u bolnice, gdje se oporavljaju od ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Slovak 06.03.2012.

    A ovaj što je pucao jeste budala , tu nema diskusije. Ne isplati se zbog ženinog kurvarluka ići u zatvor ni dana.

  • Slovak 06.03.2012.

    ‚Kada ženite frizerku pet puta razmislite. Sama profesija i bliski kontakti sa ljudima prosto mame na švaleraciju. Neke studije su dokazale da su frizerke i medicinske sestre najšvalerastije. Kada oženite frizerku u samom startu se pomirite sa tim i nađite si "pomoćmicu".

  • deny_os 06.03.2012.

    Bilo koji problem rješiti sa ženom osobno kod kuće, a ne ubijati nasumce po frizerskom salonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare