To je to što me zanima!

Upao u šaht i utopio se: 'Našli smo ga tata i ja, pravi užas...'

Susjed preminulog muškarca rekao je kako su on i njegov tata našli muškarca kad su vidjeli da iz šahta suklja voda. Iz policije su potvrdili kako se radi o nesretnom slučaju
Vidi originalni članak

U srijedu poslijepodne muškarac se utopio u vodovodnom šahtu obiteljske kuće u Sesvetama u Čakovečkoj ulici. Od prvog susjeda doznajemo da su nesretnog muškarca našli upravo on i susjedov otac. 

- Poslao sam tatu da vidi zašto susjedu ide voda iz šahta i da vidi gdje je on. Našao ga je nagalavčke u šahtu. Užasno, vjerojatno se nagnuo u šaht da zatvori vodu, a onda je pao i utopio se - govori nam prvi susjed nesretno preminulog muškarca. Dodao je kako ga je tata pozvao i da su ga pokušali izvući iz šahta. 

- Nismo mogli, bio je jako natopljen vodom i pretežak. Pozvali smo pomoć - rekao nam je susjed. Od njega doznajemo kako nesretni muškarac navodno nije imao obitelj, da je živio sam i da je u kuću uselio prije nekoliko godina. Do tada je u njoj živjela majka preminulog. 

U srijedu predvečer ispred kuće bio je upaljeni lampion i trajao je policijski očevid. 

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su kako se radi o nesretnom slučaju sa smrtnom posljedicom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • moralna vertikala 22.01.2020.

    tuziti odgovorne.

  • sarkastik76 22.01.2020.

    ali ne mogu virovat da lumeni nisu napravili vanjski ventil, nego moraš dizat tešku šahtu i još se naginjat da bi zatvorija ventil

  • sarkastik76 22.01.2020.

    aaa uuu koji horor! ne možeš ništa jer je preusko, a noge u zraku, a glava u vodi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare