To je to što me zanima!

Upao u stanicu za otkup zlata, zaprijetio nožem i uzeo novac

Razbojnik je pobjegao sa zasad nepoznatom količinom novca. Zaposlenicima u stanici za otkup zlata zaprijetio je nožem. Policija intenzivno traga za pljačkašem
Vidi originalni članak

Posljednjih su dana zaredale oružane pljačke po Splitu, a posljednja u nizu je pljačka trgovine za otkup zlata i srebra u kvartu Split 3. Razbojnik je oko 18 sati ušao u trgovinu i uposlenici zaprijetio nožem. Uzeo je zasad nepoznatu količinu novca i pobjegao. 

Malo prije podneva u ljekarnu na Mertojaku je nonšalantno ušetao razbojnik maskiran kapuljačom i crnom maramom preko lica. Prijeteći pištoljem ispraznio je kasu i pobjegao. Identičan scenarij odigrao se u ponedjeljak u biljnoj ljekarni na Poljičkoj cesti. Maskiran kapuljačom i mašući pištoljem u ruci s rukavicom, razbojnik je prestravio uposlenice i pobjegao s pet tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nefer 23.05.2012.

    a zašto banke ne otkupljuju zlato, ako nisu spremne za nakit bar monete mogu, monetama se trguje svuda u svijetu

  • rođo rođin1 22.05.2012.

    samo nek ne diraju te jdne djelatnike koji tamo rade za siću,a njih nek pljačkaju.gle koliko ih je u zadnjih pola godine izniklo,na svakom ćošku vrišti žuta boja i natpis otkup zlata.ti isti otkupljivači sada love u mutnom i pljačkaju jadni narod.kako došlo tako i otišlo.

  • -istina živa- 22.05.2012.

    lopov ili jesi ili nisi,valjda je to urođeno,,,,,ma kako teško bilo ,,situacija u zemlji ,,nema se za preživiti,,,,znam da neki će ih podržavati ,,,,,al nitko nerazmišlja kako je tim djelatnicama,,,koje zbog neke pišljive plaće,,,zarade traumu do života....nitko tko to nije doživio nezna kako izgleda kad u jednom trenu neka budala uperi pištolj ti u glavu,,i to zbog tuđih novaca ili zlata,,,,,,,,strašno,,,,,,strašno,,,,meni osobno to će ostati trauma do života,,,,,sama pomisao raditi na takvom mjestu s lovom,,,,jednostavno strah je jači,,,,,neki bi rekli ja bi ovako ja bi onako,,,al lako je reći,,,,treba doživiti,,,,,,stoga opet kažem lopov si rođen ili nisi,,,,,,,,,da nije tako nebi neki kupili boce po kontejneru ,,te bili prljavi,,lakše bi im bilo pištolj u ruke,,,te u akciju,,,,,,,,,lopov nemože biti svatko,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare