To je to što me zanima!

Uplakana Šuica: Sada ću se konačno malo odmoriti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kandidat koalicije Andro Vlahušić je u utrci za čelnog čovjeka Dubrovnika dobio 54,32 posto glasova, a Dubravka Šuica (HDZ) 43,87 posto
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim rezultatima DIP-a od ponoći Andro Vlahušić (HNS, SDP, HSLS i HSU) ima 54,32 posto glasova, a njegova protukandidatkinja Dubravka Šuica (HDZ,HSS) 43,87 posto glasova u svih 58 obrađenih biračkih mjesta.
- Ja sam prvi dubrovački gradonačelnik izabran neposrednom voljom građana, a ne posrednom preko stranke. Večeras se veselim, a već u ponedjeljak nas čeka velika odgovornost prema gradu i građanima - rekao je Andro Vlahušić te dodao da je Dubrovčanima očito bilo dosta zatvorene i tajne vlasti.
Vlahušić je slavio u pubu svojega brata King Richard's, dok je HDZ-ova kandidatkinja došla ispred stožera stranke u Starom Gradu. Vidno razočarana nije se javila stranačkim kolegama već je samo sjela na piće. Nakon objave neslužbenih rezultata Šuica je i zaplakala. Kasnije je izjavila da čestita protukandidatu te da su se građani očito zaželjeli promjena.
- Nadam se samo da će moj protukandidat ispuniti sve što je obećao, a ja ću se sad malo odmoriti - izjavila je Šuica.
Prema neslužbenim rezultatima DIP-a od ponoći u utrci za dubrovačko-neretvanskog župana je pobijedio kandidat HDZ-a, HSS-a, HSLS-a i HSU-a Nikola Dobroslavić sa 53,64 posto glasova u svih 242 obrađenih biračkih mjesta zbog čega u stožeru HDZ-a slave. Mira Buconić, nezavisna kandidatkinja ima 43,39 posto glasova.
U prvom izbornom krugu Vlahušić je dobio 42,91 posto glasova, a Šuica 39,11 posto. Izborni dan je Šuica provela na Stradunu gdje je popila kavu s prijateljima. Bila je i u crkvi. Vlahušić je pak radio u bolnici, a navratio je i u bolničku kapelu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • tahuti 09.06.2009.

    maaršššššššš....na jahtu.a trebala bi u remetinec.

  • boresky 01.06.2009.

    Baš volim što su je nogirali!!!!!!

  • pocoyo 01.06.2009.

    tri mandata puno je za nas grad i za tebe..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare