To je to što me zanima!

Upoznali se na gay portalu pa ga ucjenjivao i iznuđivao novac

Optužnica tereti J.M. da je poslao B.M. mobitelom SMS poruku u kojoj traži da mu na njegov broj tekućeg računa uplati 1150 kuna ako ne želi da mu uništi ugled i tuži ga za silovanje
Vidi originalni članak

Velikogoričko tužiteljstvo osumnjičilo je komercijalista J.M. (19), inače povremenog stanara Prihvatilišta za beskućnike Crvenog križa u Kosnici, da je iznudio od poznanika B.M., s kojim se upleo u virtualnu vezu preko internetske stranice za upoznavanje "Planet Romeo", više od 9000 kuna tijekom tri mjeseca, piše Jutarnji list.

Optužnica tereti J.M. da je od 4. prosinca 2016. do 13. veljače ove godine poslao B.M. mobitelom SMS poruku u kojoj traži da mu na njegov broj tekućeg računa uplati 1150 kuna ako ne želi da mu uništi ugled i tuži ga za silovanje. Poruku je poslao nakon što su skupa proveli noć.

Kako uplata nije stizala, nastavio je prijetiti porukama. Prestrašeni B.M. je na kraju iznuđivaču na račun uplatio traženi iznos, te je nastavio s uplatama u iznosima od 700 do 2000 kuna, uplativši mu ukupno 9250 kuna.

Tužiteljstvo tereti J.M. za iznudu i za njega traži 10 mjeseci zatvora uz trogodišnji rok kušnje.

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • PepiSimunkovic 30.08.2017.

    boze dragi pa ako nije nista snimao i da nema dokaza nije mu trebo dat novac

  • IsusBogSinBožji 30.08.2017.

    Nego, meni je zapelo za oko ovo da da ima 19 godina, a vec je beskucnik. XD

  • MARLENE 30.08.2017.

    Jedino kaj ih obilježava je nečuven promiskuitet! Zato su i tražili status "partnera"! Ovi po Zg sklopljenih partnerstva svi se razišli, a koju frku dižu po cijelom svijetu. Kak su samo potentni! A tek plodni! Ma, jamčim, natalite će baš oni - povećati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare