To je to što me zanima!

Upozorili: Teroristi će napasti i Europu kemijskim oružjem

Britanski premijer David Cameron je inače Vijeću sigurnosti UN-a uputio prijedlog rezolucije za vojnu intervenciju u Siriji. Traži da odobre mjere za zaštitu civila
Vidi originalni članak

Sirijski zamjenik ministra vanjskih poslova, Faisal Makdad, u srijedu je rekao da su Velika Britanija, Francuska i SAD pomogli teroristima u upotrebi kemijskog oružja u Siriji. Dodaje kako će iste skupine to oružje upotrijebiti protiv Europe. 

- Terorističke skupine su te koje su upotrijebile kemijsko oružje i to mora prestati - rekao je Makdad. 

Bloomberg javlja kako je brat sirijskog predsjednika Bašara al-Assada osumnjičen da je dopustio uporabu kemijskog oružja. Izvijestili su to službenici Ujedinjenih naroda. 

Britanski premijer David Cameron je inače Vijeću sigurnosti UN-a uputio prijedlog rezolucije za vojnu intervenciju u Siriji. Traži da odobre "neophodne mjere za zaštitu civila u Siriji". 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • koza 29.08.2013.

    Novinari su pogriješili,teroristi su već napali Aziju i Afriku,zapadni teroristi,koji ne prezaju od ničega...Više od milijun ljudi ubijeno samo u Iraku,zato šta su "sumnjali da Iračani imaju kemijsko oružije,a u stvarnosti su ZNALI da Iračani imaju NAFTU....Naftu ima i Sirija,znači napad je siguran,a zatim rušenje,palež,ubojstva,.... i naravno stara dobra svrsishodna pljačka....Sve u svrhu "zaštite "ljudskih prava i ostalih "demokratskih"floskula....

  • wisefool 29.08.2013.

    Ovo jednostavno morate pogledati http://www.youtube.com/watch?v=7Q-GmY73W0Q

  • mariocalabrese 29.08.2013.

    Kad pogledamo sto je poslije Mubaraka, pokojnika Gadafija i Sadama doslo vidimo da su oni ipak bili Kamilica na ove koji su ih nasljedili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare