To je to što me zanima!

Uprava HAC-a će zatražiti od Vlade poskupljenje cestarina?

Cijene cestarina nisu povećane već pet godina, a troškovi su rasli, kao i inflacija. Poskupljenje je jedan od izvora kojima bi se financirala HAC-ova nova ulaganja
Vidi originalni članak

Uprava HAC-a će navodno od ministra Radimira Čačića zatražiti dozvolu za poskupljenje cestarina na hrvatskim autocestama. Dnevnik.hr javlja kako cijene cestarine nisu povećane već pet godina, a troškovi su rasli, kao i inflacija. Poskupljenje je jedan od izvora kojima bi se financirala nova ulaganja u autoceste.

Osim cestarina, građani Hrvatske su već suočeni sa skupljom strujom i plinom, a procurile su i informacije kako je Vlada donijela odluku o poskupljenju struje i to bez prethodnog mišljenja Hrvatske energetske regulatorne agencije. Čelnici su se za to pozvali na HERA-inu odluku od prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ozujaner 30.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ikanonimus 30.04.2012.

    koliko je novaca iscurilo iz haka zašto ti što su pokrali hak ne odgovaraju a ne građani koji nisu ni krivi ni dužni

  • 30.04.2012.

    Ne brinimo se. Naša vlada to neće dopustiti :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare