To je to što me zanima!

Uprava Supernove: Prijavili smo policiji nenajavljeno okupljanje

Na parkiralištu tog trgovačkog centra u Buzinu, 23-godišnji vozač Mercedesa sinoć se tijekom car meeta velikom brzinom zabio u okupljene i jedan automobil
Vidi originalni članak

Uprava Supernova Grupe priopćila je u subotu da sinoćnje okupljanje na njihovom parkiralištu, u kojemu je ozlijeđeno petero osoba, nije bilo prijavljeno upravi, ističu da su njihove sigurnosne službe takva okupljanja odmah prijavljivala policiji, što su napravili i sinoć. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

“U slučaju bilo kakvog službeno nenajavljenog okupljanja u blizini naših centara naša služba sigurnosti automatski kontaktira policiju, a što je učinjeno i ovaj put”, istaknuli su iz Supernove za Hinu.

Na parkiralištu tog trgovačkog centra u Buzinu, 23-godišnji vozač Mercedesa sinoć se tijekom car meeta velikom brzinom zabio u okupljene i jedan automobil. Ozlijeđeno je pet osoba, međukojima su tri dobile teške ozlijede.

'SAM JE KUPIO TAJ AUTO' Otac vozača za 24sata: Ja sam u kolicima zbog svoje gluposti, a sad mi sin učini ovu strahotu...

Prema izjavama svjedoka i stručnjaka, tzv. car meetovi, okupljanja uglavnom mladih ljudi koji se na javnim površinama susreću kako bi se utrkivali u skupocjenim automobilima, česta su pojava, a ovo nije prvi put da se događaju na parkiralištu Supernove. 

Iz Supernova Grupe poručili su da je riječ o javnoj parking zoni na parceli njihovog trgovačkog centra, koji petkom radi do 21 sat, a neki poslovni objekti rade i 24 sata dnevno. 

"Ovaj konkretan slučaj nije u niti jednom obliku bio najavljen menadžmentu trgovačkog centra", istaknuli su u službenoj izjavi. 

Najvažnija je sigurnost posjetitelja i djelatnika

Poručili su da im je od iznimne važnosti sigurnost svih posjetitelja i djelatnika te da će na ovu konkretnu temu, nastaviti surađivati s nadležnim službama i policijom. 

Oštro su osudili ovakva i sva slična neodgovorna ponašanja te su apelirali na sve  da odgovornošću u prometu štite živote sebe i drugih. 

“Oporavak i zdravlje stradalih sada nam svima treba biti na prvom mjestu”, dodali su. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • EmillePalka 17.06.2023.

    Motor od 500 KS na cesti ravan je supersonicnom projektilu u zraku. Pilot borbenih zrakoplova školuje se 8 godina da bi upravljao supersoničnim letjelicama. Današnjim momčićima dovoljna je autoškola od 40-ak sati da bi upravljali cestovnim balističkim projektilima. 

  • EmillePalka 17.06.2023.

    Treba uvesti test zrelosti, inteligencije i zapažanja za upravljanje vozilom jačim od 40 KS. Treba uvesti obuku sigurne vožnje i izvanrednih postupaka za sve vozače. Ako sve to imaju piloti BZ, zašto su vozači automobila pošteđeni toga, pa voze obijesni slalom između pješaka, napose školaraca.  Uzgred, mladi vozači u autoškolama ne nauče ništa, osobito ne o obazrivoj i sigurnoj  vožnji. 

  • be yourself 17.06.2023.

    Ovo samo pokazuje kakav nered od države imamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare