To je to što me zanima!

Uprave brodogradilišta idu kod Vrdoljaka: Tema privatizacija

Prije 10 dana povjerenik za tržišno natjecanje EU-a je odobrio tekst ugovora o privatizaciji Brodosplita, a dvije strane bi ga trebale potpisati 28. veljače
Vidi originalni članak

Ministar Ivan Vrdoljak i predstavnici sindikata i uprava brodogradilišta Brodosplit, Brodotrogir, 3. maj i Uljanik sastat će se u petak u zgradi Ministarstva, a razgovarat će o praćenju procesa privatizacije i restrukturiranja brodogradilišta, piše HRT.

Prije 10 dana povjerenik za tržišno natjecanje EU-a je odobrio tekst ugovora o privatizaciji Brodosplita, a dvije strane će ga potpisati 28. veljače. Komisiji je na odobrenje predan i ugovor o privatizaciji Brodotrogira, a za 3. maj trebat će još vremena jer je tek predan novi plan restrukturiranja. 

Prema posljednjoj usuglašenoj verziji ugovora o privatizaciji Brodosplita obveze države produljuju se s tri na pet godina, dok se ukupni trošak države povećava 1,263 milijarde kuna na 1,5 milijardi.  3. maj trebao bi biti prodan pulskom Uljaniku. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kormilar 10.02.2013.

    Ministar Vrdoljak je očito čuo da ako si nasmiješen ostavljaš bolji utisak kod sugovornika. Zato se stalno smiješka.

  • 01.02.2013.

    Svima je dosta teme brodogradilišta ovo, brodogradilišta ono. Dajte to više riješite, pa nisu samo oni u problemima, opsim toga stalno ih se nešto SANIRA (iliti liječi po hrvatski). A što je sa TEKSTILNOM INDUSTRIJOM, zašto nju ne SANIRATE? Zato što je lakše dati dragim krhkim Međimurkama otkaz nego kršnim Splićanima-škveranima?

  • zdrawe 01.02.2013.

    muljaza ibr ales..a di su pare koje croatia osiguranje po pritisku iz vlade trebala dat za privatizaciju,, i hpb?zasto o tom niko ne pise,,? nemozete tvrdit da to nije istna!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare