To je to što me zanima!

Ups! Vozač krivo procijenio pa je ostao visjeti na rubu litice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izgledalo je kao scena iz filma. Zamislite samo što je vozaču prolazilo kroz glavu dok je spašavao život, kaže čitatelj koji je fotografirao automobil nad provalijom
Vidi originalni članak

Izgledalo je kao scena iz filma. Zamislite samo što je vozaču prolazilo kroz glavu dok je spašavao goli život , kaže čitatelj koji je u srijedu fotografirao automobil na rubu litice iznad Grobnika pokraj Rijeke.

Djelatnici Hrvatskih cesta pokušavaju stupiti u kontakt s vlasnikom crne Opel Corse riječke registracije, koju su građani u utorak oko 7 sati, uočili kod zavoja Piramida iznad Grobničkog polja na staroj cesti između Gornjeg Jelenja i Čavla.

Kako je auto dospio iza zaštitne ograde , koja nije probijena, još nije razjašnjeno. Pretpostavlja se da je vlasnik ušao kroz obližnji prolaz na pješčanom ulegnuću na zavoju, gdje vozači inače stanu odmoriti se. Nema tragova kočenja, a na autu nema nikakvih oštećenja. Očevici smatraju kako je vozač zaboravio povući ručnu kočnicu tako da je prednji kotač ostao visjeti iznad provalije od 20-ak metara.

Kako bi spriječio da auto skroz proklizi u provaliju konopom za šlepanje privezao je stražnji desni kotač automobila za branik ceste. Policija, koju su obavijestili građani, zaključila je da nema potrebe za njihovom intervencijom jer su o svemu obaviještene Hrvatske ceste.

- Pokušavamo doći do vlasnika kako bi se dogovorili o uklanjanju automobila, koje će izvesti ceste Rijeka, te doznali je li automobil ostao u kvaru ili je pak vozač nespretno parkirao i što se točno dogodilo - rekli su nam iz HC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 102

  • gabriella_1 20.07.2015.

    Imam ja teoriju! Čovjek je parkirao na nečijem ulazu, vlasnik je pozvao pauka, platio vozaču pauka da ga nauči pameti tak da više nikad neće nepropisno parkirati! Eto! :-)

  • BožidarGrčić 19.07.2015.

    po infu koji ja imam sniman je film i ta corsa je namjerno tak postavljena za potrebe snimanje takve scene..

  • kokaza5 19.07.2015.

    Nije bio u autu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare