To je to što me zanima!

Đurđa Adlešič će napustiti mjesto čelnice HSLS-a?

Prema nekim izvorima, Adlešič ozbiljno razmišlja o povlačenju s mjesta šefice stranke jer, navodno, namjerava njeno vođenje prepustiti mlađima
Vidi originalni članak

Pitajte me o tome kad završimo pregovore o sporazumu s HDZ-om, sad je još prerano, rekla je šefica HSLS-a Đurđa Adlešič.
Prema nekim izvorima, ona ozbiljno razmišlja o povlačenju s mjesta predsjednice stranke. Navodno namjerava vođenje stranke prepustiti mlađima, no najprije želi mirno završiti koalicijske pregovore. Članovi HSLS-a birat će novog predsjednika na stranačkom saboru sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zgbxl 30.12.2007.

    HaHa!! Bozja pravda zahvatila TITANIC \"liberale\" - Djurdju, Kramarica i NEANDERTALCA (spojeni LS i HSLS) koji su se slepali s HSSom da predju prag na ovim izborima! Za njih su svaki izbori GUBILISTE s hrvatske politicke pozornice! Ajmo mi svi drugi liberali u jos preostalu liberalnu stranku - HNS liberalni demokrati! Kaj drugo!

  • sinke 29.12.2007.

    Kakav Budiša, propali političar i propala Adlešička.

  • andre05 29.12.2007.

    zbogom Đurđa i ne vraćaj se više.. o tvojoj veličini sve govori rezulat na izborima.. Budiša je bio car za tebe,, bem ti stranku koju vodi čudnovati par još čudnijih frizura.. ne znaju sebe srediti, pa kako će onda državu.. fuj,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare