To je to što me zanima!

Đurđenovac: Opljačkali banku i odnijeli više od 100.000 kuna

Maskirani i s vatrenim oružjem u rukama upali su u banku na Trgu bana Jelačića u srijedu u 14.15 sati. Drama se odigravala pred očima nekoliko klijenata banke
Vidi originalni članak

Dva naoružana pljačkaša odnijela su, neslužbeno doznajemo, više od 100.000 kuna iz poslovnice Hypo banke u Đurđenovcu.

Maskirani i s vatrenim oružjem u rukama upali su u banku na Trgu bana Jelačića u srijedu u 14.15 sati. Drama se odigravala pred očima nekoliko prestravljenih klijenata koji su čekali u redu.

- Policija intenzivno traga za počiniteljima, odnosno dvjema nepoznatim muškim osobama - izvijestila je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • beaist 06.07.2012.

    Ops! Komentari su na zavidnom nivou,tj.pocetnom stadiju razvoja QI!!!

  • AnamarijaPleša 05.07.2012.

    vi nemate pojma šta se sve događa u ovom đurđenovcu..zato nemojte komentirati jer nemate pojma o ničemu ..... neka kradu ?? to je vaš odgovor,onda slobodno kada dignete svoje jadne mirovine i one male jadne plače koje ste krvavo zaradili poklonite nekome na ulici ... pa da vidim šta će te onda reći !!!!! ja živim u zgradi do banke,nitko ništa nije vidio jer tko pametan stoji na balkonu u vrijeme kada sunce pržii ?? tko ?? ja sigurno,ne!! i da još nešto trg,kao trg nije takav kako si vi zamišljate to je samo adresa .. znam da se po cijelom svijetu događaju ovakva sranja ( da oprostite na izrazu ) ali zašto pljuvati po nekome ili nečemu kad se to danas može dogoditi kod vas,kada baš vi budete plaćali ili podizali novce ...... !!!!!!!!

  • Alexandar_1 05.07.2012.

    A ak si nebudem napravio veliki transparent na kojem piše samo "Ha ha!" i tako se prošetavao ispred banke na Jelačićevom trgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare