To je to što me zanima!

Đurđevac: Trudnu djevojku (15) ubo je nožem u trbuh

Liječnici rade sve da spase život mlade trudnice i njene bebe. U trbuh ju je ubo nevjenčani muž, koji živi s još jednom ženom (17), s kojom ima djecu
Vidi originalni članak

Mitar Oršuš ubo je nožem u trbuh nevjenčanu trudnu suprugu, staru tek 15 godina, u četvrtak oko 23 sata u naselju Stiska u Đurđevcu. Nesretna djevojka u teškom je stanju prevezena u Opću bolnicu u Koprovnici. Liječnici čine sve da spase nju i dijete.
Maloljetna djevojka doselila se u Oršuševu kuću nakon što je s njim zatrudnjela. No s Oršušem je već živjela žena (17), s kojom ima troje djece, piše Večernji list. Dvije djevojke često su se svađale ljubomorne jedna na drugu. Mitar je, prema riječima susjeda, pio i krao te nije ništa radio kako bi uzdržavao djecu. Navodno je obje žene tukao.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • cigo 03.01.2009.

    ...zdtaja,... hvala ti na podrsci, dok onima koji mi negativno ocjenjuju komentar porucujem da je ciganska tuga pregolema,... a jos je veca tuga civiliziranog naroda koji jos uvijek ima takve civilizirane \"ne-cigane\" poput njih, na \"visem\" drustveno-socijalnom, intelektualnom i kulturnom nivou.

  • Gara 03.01.2009.

    par roma osobno poznam i dođu mi u kuću,,,sve pet pošteni rade i uredni ali to je rjetkost,, 90% neće da rade(zašto bi kad samo štancaju dicu i primaju socijalu) neuredni su i neće da idu u školu...i kad smo kod sirotinje daleko su oni od sirotinje..to što ni imaju sklepane kućice od dasaka nemojte da vas to zavarava,,,imaju oni love a tek vozni park,,za vozni park jedino i žive..

  • macki 03.01.2009.

    E za ovo je kriva Vlada,zupanije i tome slicne institucije.Da su novce koje su dali npr za ukra savanje gradova -nama tolike svjecice po gradovima netrebaju- dali za educiranje,i obrazovanje,eto u ovom slucaju Roma i njima slicnim ovo bi se rijedje dogadjalo.Nemozemo reci da se ovakve stvari ne dogadjaju u nasim sredinama,da niste culi da je muz zenu ubio,sin majku,mladic djevojku....nisu samo cigani takvi.Prlistajte malo crnu kroniku.....Bit ce toga,ali treba poraditi na stvarima koje se mogu ispraviti ili ublaziti,

Komentiraj...
Vidi sve komentare