To je to što me zanima!

Đurđici Špehar uništili ured jer je prijavila "šamana"?

Saborsko: Provalnici nisu ništa iz ureda ukrali, ali su uništili prijenosno računalo i po dokumentima prolili alkoholna pića. Cijeli ured su demolirali...
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji provalili su u noći s nedjelje na ponedjeljak u prostorije Općine Saborsko, točnije u ured načelnice Đurđice Špehar. Ona vjeruje da je provala povezana s tim što je prošli tjedan prijavila bivšeg načelnika Luku Hodaka Državnom odvjetništvu jer joj je obio predati vlast.
- Ova provala u našu Općinu je izvršena isključivo u cilju mog zastrašivanja i uništavanja dokumentacije koja bi mogla poslužiti Državnom odvjetništvu u daljnjem postupku otkrivanja eventualnih nezakonitih radnji - rekla je Špehar za portal Ogulin-info. Inače, provalnici nisu ništa iz ureda ukrali. Uništili su prijenosno računalo, a po dokumentima prolili alkoholna pića te cijeli ured demolirali. Špehar je počiniteljima poručila da je nisu prestrašili.
- Imam podršku svojih vijećnika, veže me i obećanje koje sam dala svojim biračima, a to je da ćemo dosadašnji rad bivše vlasti javno obznaniti - rekla je načelnica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • markovicn78 15.09.2009.

    AL SE BORE ZA VLAST I FOTELJE ALI ZA NAROD NIKAKO

  • marple 15.09.2009.

    Za tog bolesnika već sam rekla da ga treba u luđačku košulju.

  • uporan 15.09.2009.

    ovo je sramota da se ovaki nasilnici i vandali uopće smju i kandidirat da bi vodili kaki ured, ovi ovdije dotični bi mogli biti samo vođe ili predstavnici nekakve skupine u nekoj psihijatrijskoj ustanovi..... tužno :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare