To je to što me zanima!

Đuro Popijač: Brodogradilišta mogu računati na potpore

Narednih dana očekujemo pozitivno mišljenje iz Bruxellesa o programima restrukturiranja riječkog 3. maja, Kraljevice i Brodotrogira, rekao je ministar
Vidi originalni članak

Narednih dana očekujemo pozitivno mišljenje iz Bruxellesa o programima restrukturiranja riječkog 3. maja, Kraljevice i Brodotrogira, rekao je u srijedu Đuro Popijač, ministar gospodarstva nakon sastanka sa sindikatima, piše HRT. Popijač je dodao kako su definirali ulogu države kroz preuzimanje duga te raspravili kako će se moći realizirati potpore koje će brodogradilišta dobiti. 

Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata je pak naglasio kako je zadovoljan jer će Brodosplit odmah moći početi realizirati ugovor o gradnji broda s Jadroplovom. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jabbar 19.05.2011.

    Pital bi Popijača kaj mu je onaj Žiga z Bednje?Isti su!

  • Deziderij 19.05.2011.

    "Veliki stručnjak" Popijač u narednim danima očekuje pozitivno mišljenje iz Brisela a njegova šefica, također "stručnjakinja" će ići po svoje mišljenje u Englesku a kolega mu Jandroković po svoje u Francusku, nama inače "naklonjene" zemlje, pa ima da nam krene - u rikverc po običaju. Ne znam što je ovaj narod toliko Bogu skrivio pa da imamo ovakve mamlaze na vlasti koji nas svakim danom u svakom pogledu sve više dave.

  • zelot 18.05.2011.

    Što im nije dosta da je država preuzela 11 milijardi kuna njihovih dugova? Koliko će još milijardi kuna poreznih obveznika država upumpati u brodogradilišta prije nego ih proda za 1 kuna? Zar tih par tisuća škverana vrijedi više od 300 tisuća nezaposlenih da se pod izlikom čuvanja njihovih radnih mjesta troše tolike milijarde kuna koje odlaze tko zna gdje, a škverani samo šute?

Komentiraj...
Vidi sve komentare