To je to što me zanima!

Đuro Sesa prijavio Čačića zbog kritiziranja sutkinje

Čačić je na kaznenu prijavu rekao da je žalosno da Udruga sudaca ocjenjuje da nije problem u stanju u sudstvu već u onom koji na to upozorava
Vidi originalni članak

Predsjednik Udruge sudaca Đuro Sessa podnio je kaznenu prijavu protiv Radimira Čačića (HNS) zbog izjava u Otvorenom HTV-a 25. ožujka. Čačić je tada kritizirao sutkinju koja je dopustila da se javno pročitaju SMS poruke s mobitela Ive Pukanića. Rekao je da je to zločin suda, da država za to treba odgovarati i da se ta sutkinja ne zaslužuje zvati sutkinjom, javlja HTV. Sessa smatra da je time počinio kazneno djelo prisile prema pravosudnom dužnosniku. Čačić je odgovorio kako je javno upozorio da je tajnost privatnih razgovora ili dopisivanja u temeljima svake pravne države koja zaslužuje da se tako zove. Dodao je da je žalosno da Udruga sudaca ocjenjuje da nije problem u stanju u sudstvu već u čovjeku koji na to upozorava.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_41038 08.04.2010.

    Sesa bi se trebao čuvati kada je gospon Čačić za volanom.

  • user_34983 08.04.2010.

    i nije to bilo kritiziranje. gledao. prije presuda o nečemu o čemu taj osumjičenik za počinjenje kaznenog djela nema pojma. a misli da zna. osuda urednice emisije je naravno izostala. a sve pohvale gdinu letici koji je odmah skužio o čemu se radi.

  • nemam pojma 08.04.2010.

    e jeste se dobro okovali, nemože van niko ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare