To je to što me zanima!

Usadili krivi embrij: Rodila i predala dijete roditeljima

SAD: Carolyn su liječnici odmah rekli da pobaci nakon što su shvatili da su pogriješili. Ona to nije učinila već je nazvala prave roditelje djeteta...
Vidi originalni članak

Amerikanka Carolyn Savage iz Toleda je nakon nekoliko bezuspješnih tretmana umjetne oplodnje napokon uspjela zatrudnjeti. No, liječnici su joj umetnuli krivi embrij tako da je devet mjeseci nosila tuđe dijete. Zbog fatalne pogreške liječnici su joj savjetovali da pobaci. Umjesto toga Carolyn je nazvala prave roditelje djeteta i rekla kako će im predati dijete čim se rodi.
- Dobio sam poziv iz bolnice, a liječnik mi je kratko rekao 'Carolyn je trudna, ali umetnuli smo pogrešan embrij'. Bio sam u šoku, nisam uspio ništa reći. Mislio sam da je takvo što nemoguće - ispričao je Sean Savage.
Shannon i Paul Morell iz Ohija tako su devet mjeseci čekali da druga žena rodi njihovo dijete. U rujnu 2009. godine Carolyn je rodila zdravoga dječaka. Morelli su mu dali ime James Savage u čast Carolyn koja ga je i rodila.
- Vjerujem da su moj embrij sačuvali pod mojim djevojačkim imenom. Sinu smo dali takvo ime da bi se zauvijek sjećao kako je došao na svijet - rekla je Shannon.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • niš koristi 10.05.2010.

    majka hrabrost, plemenitost...iako neznam što bi uistinu napravila da mi se to dogodilo ?!

  • audrey 10.05.2010.

    Ja isto ne bih mogla tako postupiti,jer i ona je majka tom djetetu,ona ga je rodila,zar ne? Svaka joj cast!

  • Miden 10.05.2010.

    Beba je djecak, zasto je obucen kao djevojcica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare