To je to što me zanima!

Ušao u avion Angele Merkel, samo u gaćama plesao na krilu

Njemačke vlasti istražuju kako je mladić (24) ušao u avion. U kokpitu je pritiskao gumbe i aktivirao alarm. Po njega su došli policajci i odvezli ga na psihijatriju
Vidi originalni članak

Volkan T. (24) uspio je 25. srpnja po noći, ući u zrakoplov koji između ostalih koristi i njemačka kancelarka Angela Merkel. Muškarac je bio drogiran. Najprije je navodno, dok je nosio samo gaće, plesao na krilu zrakoplova u vojnoj bazi u Kölnu. Nakon toga je ušao u pilotsku kabinu i u njoj je navodno "operirao" čak dva sata. Stiskao je razne gumbe i pokušao pokrenuti zrakoplov. Srećom nije uspio, ali je stisnuo alarm koji javlja da zrakoplov ima kvar i o tome obavještava kontrolu leta. U pilotskoj se kabini zabarikadirao. Van su ga izvukli policajci. Odveli su ga na psihijatriju. Tvrdi kako se ničega ne sjeća. Istražitelji kažu kako vjeruju da nije riječ o terorizmu te istražuju kako je muškarac uspio ući u zrakoplov, piše Spiegel. 

Navodno se te večeri posvađao s djevojkom te se odvezao od svoje kuće u Kölnu u zračnu luku. Rekao je kako je pozvan na vjenčanje koje je bilo na zemljištu u susjedstvu vojne baze. Preskočio je ogradu i ušao u zrakoplov. Vojna policija stigla je u 22.16 sati i okružila avion. Preko megafona su mu naredili da izađe, no mladić ih nije poslušao. Nekoliko minuta iza ponoći stigli su i policijski psi. Jedan od njih je mladića ugrizao za nogu i "riješio" situaciju. 

Mladić je napravio u zrakoplovu štetu od 100.000 eura (oko 750.000 kuna).   

Idi na 24sata

Komentari 33

  • suzanne 22.08.2013.

    Zasto su ga odveli na psihijatriju?Mozda je imao "dogovoreno" sa Angelom. pa ona zakasnila.

  • Beba123 21.08.2013.

    joj pa toje bilo prija dvije nedjelje ljudi moji-.)))

  • WOMANIZER 21.08.2013.

    kasnite otprilike mjesec dana, al dobro!.........ovaj očito nije pri zdravoj pameti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare