To je to što me zanima!

Ušao u pravosudnu povijest: Čak 8 puta uvjetno osuđen

Građevinski poduzetnik Ivan D. (51) iz Splita je čak osam puta uvjetno kažnjavan na Općinskom sudu u Splitu zbog djela iz domene gospodarskog kriminala
Vidi originalni članak

Građevinski poduzetnik Ivan D. (51)  iz Splita ušao  je u pravosudnu povijest, piše Slobodna Dalmacija. 

Osam puta je uvjetno kažnjavan na Općinskom sudu u Splitu zbog djela iz domene gospodarskog kriminala te jednom na Općinskom sudu u Imotskom zbog nanošenja teške tjelesne ozljede. 

Njegov slučaj posebno čudi jer je osnovna svrha uvjetne kazne ta da bi trebala biti svojevrsno upozorenje koje bi trebalo utjecati na počinitelja da više ne čini kaznena djela.

Trenutno na Županijskom sudu u Splitu protiv njega traje postupak zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, pogodovanja vjerovniku, te za utaju poreza.

>>>Više pročitajte ovdje

 
Idi na 24sata

Komentari 24

  • Kopular 13.11.2014.

    Još danas uhititi suce, te im naplatiti svu štetu koju je dotični napravio, suci moraju platiti nastalu štetu. U ovom slučaju se iz aviona vidi da je posrijedi mito i korupcija. Tko kontrolira imovinu sudaca, carinika i poreznika?

  • yocko 12.11.2014.

    Neka grda veza u sudu,samo da ga osude da je neupadljivo,a ustvari ništa.

  • GARFILD 12.11.2014.

    Čak 8 puta ? Nije to ništa, za zatvorsku kaznu treba ispuniti bonus od 75 uvjetnih. (toliko vrijedi za tajkune i mafiju)

Komentiraj...
Vidi sve komentare