To je to što me zanima!

Ušetao u kafić i smaknuo četvero policajaca na kavi

SAD: Policajci su se našli u kafiću nekoliko sati prije svoje popodnevne smjene kako bi radili na slučaju. Gosti i zaposlenici kafića nisu ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Četvero policajaca ubijeno je u nedjelju dok su bili na kavi u kafiću u Lakewoodu kraj Seattlea. U policiji kažu kako je ubojica pomno birao žrtve. Policajci su se u kafiću našli par sati prije radnog vremena. Ponijeli su laptope i raznu dokumentaciju kako bi zajedno radili na jednom slučaju. U kafić je odjednom upao nepoznati muškarac i otvorio vatru te ubio policajce. Nikoga od zaposlenika kafića i gostiju nije ozlijedio. Ubijeni su Mark Renninger (39), Ronald Owens (37), Tina Griswold (40) i Greg Richards (42).
- Ovo je bilo ubojstvo s namjerom. Napravila se selakcija žrtava - rekao je glasnogovornik ureda šerifa Ed Troyer. Policija je ponudila nagradu od 10.000 dolara onome koji im se javi s korisnim informacijama koje bi ubrzale uhićenje ubojice. Nakon pucnjave ubojica je pobjegao u automobilu nepoznate marke. S uplašenim gostima kafića i zaposlenicima istražitelji rade na fotorobotu ubojice.
Policija u Lakewoodu traži Mauricea Clemmonsa (37) zbog ispitivanja oko ubojstva, ali nisu rekli da je još sumnjivac. Njemu je guverner Arkansasa i predsjednički kandidat Mike Huckabee 2001. smanjio kaznu od 95 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • miki1988 30.11.2009.

    Tako je to kad svaka budala može kupiti oružje u SAD-u, pa to je slobodna zemlja, možeš raditi što hoćeš...

  • umenerođo 30.11.2009.

    pinturicchio, odi obitelji grbavac pa i njima iznesi svoj stav...

  • Pinturicchio 30.11.2009.

    svaka cast , acab forever !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare