To je to što me zanima!

Uskok blokirao račune Vinki Cetinski i njezinim suradnicima

Najviše novca na računima imao je odvjetnik Željan Hrvatin. Uz njegov, blokirali su i račune Borisu Sorgi te Vinki Cetinski, koja je na računu imala oko 170.000 eura
Vidi originalni članak

Uskok je blokirao račune Vinke Cetinski i njezinih suradnika koje sumnjiče da su raznim malverzacijama oštetili Danka Končara. Na tim računima je prema pisanju Večernjeg lista bilo oko 2 milijuna eura. Najviše novca bilo je na računu pulskog odvjetnika Željana Hrvatina i njegove obitelji. Bliski član njegove obitelji pokušao je 14. travnja s dva računa podići milijun eura i milijun kuna. Banka je prihvatila nalog, ali je istog dana Županijski sud u Puli stopirao transakciju. Blokirali su i račune Borisa Sorga, agenta za nekretnine. Na računima je bilo oko pola milijuna eura, dok su Vinki Cetinski privremeno blokirali oko 170.000 eura. Obitelj Cetinski navodno tvrdi da je tim novcem Vinka financirala kupnju stana u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • wozzie 09.05.2011.

    samo me zanima dali bi sudac mene pustio van za puno manje sranje,a da svi svjedoci nisu ispitani??!!!lopvčine

  • pernica 09.05.2011.

    kod nas sami LOPOVI, LOPOVI LOPOVI....svaki dan saznamo za nove afere, krađe,pronevjere, malverzacije- ali uredno NITKO NIŠTA NE ZNA, svi na kraju budu pušteni!!!!! SRAMOTA!!!!!! zato joj je sin Tony bahat, a i onaj drugi sin koji ništa ne radi a ima vilu, stanove itd. mama je našla način kako da ih osigura .....sve LOPOVE u zatvor uz prisilan rad-pošumljavanje izgorenih područja-SADNJA BOROVA!!!!!!!

  • timica2 09.05.2011.

    Što je tu revolucionarno,kako je USKOK blokirao račune,ubrzo tako će ih i odblokirati,ništa lakše.! Vinka ima malo na računu,naravno prije blokade,fino ih očistiš.!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare