To je to što me zanima!

USKOK istražuje I. Čehoka zbog sumnjivih ugovora

Sumnja se da je Čehok tvrtki lokalnog moćnika omogućio monopol u zbrinjavanju otpada u Varaždinu na štetu gradske komunalne tvrtke
Vidi originalni članak

USKOK istražuje je li varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok pogodovao Davoru Patafi kod sklapanja ugovora s njegovom tvrtkom Vis. Sumnja se da je Čehok tvrtki lokalnog moćnika Patafte omogućio monopol u zbrinjavanju komunalnog otpada u Varaždinu, a sve to na štetu gradske komunalne tvrtke Varkom. Također se istražuje je li Čehok Patafti omogućio kupnju nekretnina po nižoj cijeni, prenosi dnevnik.hr. Čehok je potvrdio da postoji prijava te da su je napisali kolege iz HNS-a. Napominje da je tvrtka Vis trebala uvesti prvu mehaničko-biološku obradu otpada, što Varkom do sada nije radio niti to može.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 09.02.2010.

    on je došo na vlast kao pošten profesorčić pod kreditima i 15 godina starom toyotom..... sad više nezna gdje bi izgradio veću kući i kud da parkira hummere..... bilo je tu makinacija oko zemljišta kod groblja i prevarenih ljudi.... bilo je svega javna je tajna..... u rešetke s lopovom

  • trrtrrt 09.02.2010.

    Svi oni igraju istu igru a to je zgrabi sta vise dok mozes,niko ne misli na buducnost nego samo kako se obogatit u 4-5 godina do su na vlasti.

  • Bili Joso 09.02.2010.

    Ništa čudno. Čehok je jedan od najintrigantnijih političara na političkoj sceni Hrvatske. Kako mi se čini, on je čovjek kojeg ne krase moralni zasadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare