To je to što me zanima!

Uskok istražuje je li i Danko Končar HDZ-u dao novac?

Odvjetnik Damir Krpan, kaže da je priču o mitu pokrenuo Drago Radolović, kojeg je Končar također prijavio. Htio je ucijeniti Končara i natjerati ga da povuče prijavu
Vidi originalni članak

Puljanin Ninoslav Mogorović tvrdi kako je Danko Končar platio dva milijuna eura HDZ-u samo da bi se sastao s Ivom Sanaderom i isposlovao da mu pomogne pri ulaganju u Brijuni rivijeru i Brodotrogir. Zbog toga je Mogorović, piše Večernji, u rujnu ove godine podnio i kaznenu prijavu protiv Končara. Novac je navodno je dao trgovcima nekretninama Dragi Radoloviću i Slavenu Tintoru, a oni su ga predali Mladenu Barišiću i Ivi Sanaderu.

Končarev odvjetnik Goran Veljović kaže da je Mogorović prijatelj obitelji Cetinski koje je Končar prijavio zbog prijevare. Drugi odvjetnik Damir Krpan, kaže da je priču o mitu pokrenuo Drago Radolović, kojeg je Končar također prijavio. Htio je ucijeniti Končara i natjerati ga da povuče prijavu protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • feba 01.11.2011.

    Darko Končar je u svijetu cijenjen čovjek ali...zaboravio da podmiti ili podijeli dio sa lopovima u Vladi.Ne može nitko bez njih ništa.A obitelj Cetinski je zaista sumnjiva i to njihovo bogaćenje.Pitanje je kolika su im primanja i koliko osobno vlasništvo.Valjda im lova pala s neba.

  • konjina 31.10.2011.

    končar je bo te rade

  • papaja 31.10.2011.

    Haha, ne nije dao novac! Pa šta je Cetinski bila nego neka kita u politici pa je poslovao s njom da mu pogoduje u sređivanju poslova, a kad je nešto puklo, prijave sviju protiv svih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare