To je to što me zanima!

USKOK istražuje liječnika zbog sumnje da je primio 100€ mita

USKOK će na temelju kaznene prijave Policijske uprave koprivničko-križevačke provesti istragu protiv 66-godišnjeg liječnika opće prakse, zbog sumnje na primanje mita u svojoj ordinaciji, izvijestio je USKOK.
Vidi originalni članak

Sumnja se da je okrivljenik u srijedu, 26. lipnja, u svojoj ordinaciji u Gregurovcu u Koprivničko-križevačkoj županiji, od jednog pacijenta zatražio i primio mito u iznosu od 100 eura, kako bi mu zauzvrat pružio liječničku uslugu.

USKOK je donio rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela primanja mita te je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predložio određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

PU koprivničko-križevačka izvijestila je da je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predala pritvorskom nadzorniku. 

Šezdesetšestogodišnji liječnik je u ugovornom odnosu s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje i s područja je Zagrebačke županije, a pacijent od kojeg je, kako se sumnja, tražio mito, ima uredno zdravstveno osiguranje. 

(mz)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • škver 28.06.2019.

    Primali su,primaju i primati će. Nema onog tko će to iskorijeniti.

  • dektiva3 28.06.2019.

    Ma to će uskok brzo riješit,treba zgazit ove kokošare koji se prodaju za sitniš,jer narušavaju ugled hdz-u..

  • StevensBikes 28.06.2019.

    Koji klošari, neka se prime prije sabora pa onda dugo nema ništa pa tek možda mali ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare