To je to što me zanima!

USKOK je donio rješenje o istrazi protiv Ivana Škaričića

Tužiteljstvo sumnja da je Škaričić s jednim trgovačkim društvom zaključio dva ugovora o istraživanju javnog mnijenja, iako je bio svjestan da Omišu takva istraživanja nisu bila potrebna
Vidi originalni članak

USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv Ivana Škaričića (HDZ) bivšeg dugogodišnjeg gradonačelnika Omiša zbog sumnje da je zloporabio položaj i ovlasti. Tužiteljstvo sumnja da je Škaričić od 10. srpnja 2008. do 12. ožujka 2013., s jednim trgovačkim društvom zaključio dva ugovora o istraživanju javnog mnijenja, iako je bio svjestan da Gradu Omišu takva istraživanja nisu bila potrebna.

- Na temelju sklopljenih ugovora društvo je Gradu Omišu u više navrata ispostavljalo račune za nepotrebne usluge čije plaćanje je nalagao okrivljenik. Na opisani je način Grad Omiš oštećen za iznos od 80.377,49 kuna - naveo je USKOK u svom priopćenju.

Nakon dvostrukog poraza na izborima od Ivana Kovačića (MOST), sadašnjeg omiškoga gradonačelnika, te nakon što je u ožujku 2015. bio primoran dati ostavku na sve stranačke funkcije, Škaričić je u travnju izabran za predsjednika omiškog ogranka HDZ-a. Kovačić je nakon toga burno reagirao poručivši kako je, što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini završena. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • liliana 01.06.2016.

    Samo se piše i istražuju se hadezeovi slučajevi.I neka slažem se,kriminal nema stranku.Zašto se Vrdoljakovi poslovi ne istraže,odnosno njegove supruge,ili je sve zamračeno.Vlahušić je pravomoćno osuđen i dalje je gradonačelnik.Zašto ne dižete halabuku da da ostavku.Kriminal nema stranku,ponavljam i sve takve treba izbaciti sa pozicija bez obzira na stranku.Oni su rak rana ovog društva.

  • fallout2 01.06.2016.

    evo ga, klasični desničarski intelektualac. s ovim i karamarko može u debatu.

  • zgubidan30 01.06.2016.

    Merzelica,Sabo,Vlahušić,Obersnel,Jakovčević;Kreš Milanović,Penanić su bolji?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare