To je to što me zanima!

Uskok je odbacio kaznenu prijavu protiv ministra policije

Tomislava Karamarka i Antu Župana, gradonačelnika Obrovca, prijavilo je Partnerstvo za društveni razvoj zbog sumnje na zloporabu položaja i ovlasti
Vidi originalni članak

Kaznena prijava protiv ministra policije Tomislava Karamarka odbačena je nakon što je Uskok izvidima utvrdio da nema osnovane sumnje za kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti, a za koja su novog člana HDZ-a krajem lipnja kazneno prijavili iz Partnerstva za društveni razvoj.

Podsjetimo, Karamarka i Antu Župana kazneno je prijavio Munir Podumljak, čelnik spomenute udruge, nakon  Latinice u kojoj su izražene sumnje da je gradonačelnik Obrovca posredovao u pogodovanju Karamarku u vezi sa zemljištem kod Obrovca kojim se poljoprivredna parcela njegova oca prenamijenila u građevinsku.

Uskok je utvrdio da zlouporabe položaja i ovlasti i poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te udruživanja u svrhu počinjenja kaznenih djela nije bilo.

Odbačena je i prijava protiv gradonačelnika Obrovca Ante Župana.



Idi na 24sata

Komentari 3

  • Car Mrgud 14.09.2011.

    A da neko podnese prijavu protiv uskoka?

  • mirjana2902 14.09.2011.

    tko njemu,šta smije?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bernardaf 14.09.2011.

    I sad će netko reći da se treba vjerovati USKOK-u ili sudovima. Nakon ulaska u HDZ sve riješeno. Ovo je itekako jasno da je kaznena odbačena politički, ali svaka sila za vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare