To je to što me zanima!

Digli optužnicu protiv Bandića: Što se tiče toga, mirno spavam

Riječ je o optužnici koje je optužno vijeće 13. veljače vratilo USKOK-u. Oni su proveli dodatne dokazne radnje i sada su opet podigli optužnicu protiv Bandića
Vidi originalni članak

USKOK je podigao optužnicu kojom se gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i još dvoje okrivljenika stavlja na teret počinjenje kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

Podsjetimo, riječ je o optužnici koje je optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu 13. veljače vratilo USKOK-u. USKOK je sukladno odluci suda proveo dodatne dokazne radnje i sada opet podigao optužnicu.

Vijest o ponovljenoj optužnici Milan Bandić je čuo za vrijeme gostovoanja na Radiju Sljeme

- Pa kako je podignuta optužnica pa ta optužnica traje - pitao se gradonačelnik koji kaže da su ga odvjetnici na prvom ročištu dobro obranili. 

- Što se tiče toga ja mirno spavam. Što se tiče svega, ja mirno spavam. Pogotovo što se tiče toga - istaknuo je Bandić.

Bandića USKOK tereti da je pogodovao udruzi 'U ime obitelji' u kampanji 'Birajmo zastupnike imenom i prezimenom' tako da im je beslpatno ustupio štandove, te je naredio tiskanje letaka i plakata za cijelu Hrvatsku na račun Grada Zagreba, kao i snimanje i emitiranje radijskih reklama.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 239

  • kokaza5 04.06.2015.

    I ja mirno spavam.

  • dom2 04.06.2015.

    Predizborno je vrijeme i gradonačelnik Bandić je velika prijetnja vladajućoj eliti izgubit će veliki broj glasova i treba ga strpat u "remeninec" makar opet istraga ne uspije. Zar prijave podnose nepismeni? To je samo dokaz u čijim je rukama represivna vojska podobnih.

  • jozabroz 04.06.2015.

    uskocki drugovi,,zasto cekate sa zmajlovicem, jakovinom, ostojicem, milanovicima,,, valjda je najbitnije ono, nista prije izbora,,e pa za ovakvo zataskavanje,kad ovi vasi slete s vlasti,neki novi uskok bi vas sadasnje uskoke trebao sve pozatvarat radi zataskavanja afera vladinih ministara i svih oko njih,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare