To je to što me zanima!

USKOK je zatražio ukidanje imuniteta Čavlović Smiljanec

USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv Nade Čavlović Smiljanec zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela trgovanja utjecajem, piše USKOK
Vidi originalni članak

USKOK je Hrvatskom saboru podnio zahtjev za ukidanje zastupničkog imuniteta bivšoj šefici Porezne uprave Nadi Čavlović Smiljanec. Prošlog petka prestalo joj je mirovanje zastupničkog mandata te je USKOK zatražio odobrenje za provođenje daljnje istrage i vođenje kaznenog postupka. 

- Nakon podnošenja kaznene prijave PNUSKOK-a, 23. travnja 2014. USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv Nade Čavlović Smiljanec zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela trgovanja utjecajem - piše na stranicama USKOK-a.

Smiljanec je u petak po dolasku u Sabor kazala da je već bila saborska zastupnica četiri godine te da će i sada nastaviti biti aktivna u radu Sabora. 

Bivša ravnateljica Porezne uprave podnijela je ostavku na tu dužnost 30. travnja objasnivši da se na takav potez odlučila zbog podmetanja u Ministarstvu financija. 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • ivanvinkovci 21.05.2014.

    Koja je ovo već oosoba iz SDPa koja je za vrijeme od dvijie godine uhvacena u teskom krsenju zakona

  • ZelimVamreci 21.05.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • smilodon 20.05.2014.

    čital sam u 24 exspress da je čavlovička igrač od zoke , te da je ona pdčkaljila slaveka! ak je to istina, onda ništ od istrage! valjda zoka ima dovoljno snage i moći da to sve skupa zaustavi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare