To je to što me zanima!

Uskok pokrenuo istragu protiv Bandićeva pročelnika Jelavića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Među osumnjičenima su navodno i Greta Augustinović-Pavičić, bivša tajnica Skupštine, Vidoje Bulum šef Stručne službe, savjetnik Željko Horvat te još dvoje
Vidi originalni članak

Uskok je u ponedjeljak potvrdio kako su službeno pokrenuli istragu zbog 215 ilegalnih izmjena zagrebačkog Gradskog urbanističkog plana. Utvrđeno je kako su građani i brojni potencijalni investitori oštećeni za milijunske iznose.

Novi List javlja kako su među osumnjičenima navodno Greta Augustinović-Pavičić, bivša tajnica Gradske skupštine, Davor Jelavić, bivši pročelnik Ureda za prostorno uređenje Grada Zagreba, Vidoje Bulum, šef Stručne službe gradonačelnika, Željko Horvat, specijalni savjetnik gradonačelnika Milana Bandića, te još dvoje ljudi.

Radi se o malverzacijama koje su se prije tri godine počele raspletati, kada je policija na zahtjev Uskoka iz Gradske skupštine uzela dokumentaciju o spornim izmjenama GUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Neutralni 19.11.2013.

    Nešto ne vidim baš previše onih što hvališe Banidća kad smo ukazivali da je poslije Sanadera jedan od vodećih lovova u Hrvatskoj kojeg imunitet gradskog poglavice štiti od kaznenog progona. Ne znam koji od "gradonačelnjaka" će prvi na klupicu za "neposlušne" on, Kalmeta, Kerum, Jarnjak... itd. pa do ove Mercel-Pušić ili kako se već zove što voli vozikati se u mekom a sjediti na tvrdom.

  • presvijetli 18.11.2013.

    Ima tu kriminala više nego kod Sanadera. Moji preci su 1976. izgradili zamjensku kuću legalne kuće na istom mjestu prema konačnom rješenju. God. 2003 dobijem rješenje kuću pomaknuti 15 m od ceste da je donesen takav GUP. Pitam Bandića i Jelavića a oni samo bježe bez odgovora.

  • pijevac 18.11.2013.

    sigurno ima neke parcele na dotičnom mjestu...koje je kupio po 2 kn po kvadratu

Komentiraj...
Vidi sve komentare