To je to što me zanima!

Uskok tereti dvojicu Bugara uhvaćenih s 40 kg marihuane

Sumnjiči ih se da su se od lipnja 2019. u Bugarskoj i drugim državama povezali u zajedničko djelovanje s više zasad nepoznatih osoba s ciljem višekratne nabave, prijevoza i preprodaje
Vidi originalni članak

Protiv dvojice bugarskih državljana Uskok je pokrenuo istragu tereteći ih da su u sastavu zločinačkog udruženja krijumčarili više od 40 kilograma marihuane u čemu su početkom studenoga uhvaćeni na graničnom prijelazu Ilok.

Istraga protiv dvojca u dobi od 40 i 23 godine pokrenuta je temeljem kaznene prijave vukovarsko-srijemske policije, izvijestio je u srijedu Uskok na svojim internetskim stranicama.

'ZALUTAO' U DERVENTI Pijan je teretnim vozilom ušao među radnike u tvornici cipela

Sumnjiči ih se da su se od lipnja 2019. u Bugarskoj i drugim državama povezali u zajedničko djelovanje s više zasad nepoznatih osoba s ciljem višekratne nabave, prijevoza i preprodaje većih količina marihuane unaprijed dogovorenim kupcima na ilegalnom tržištu država Europske unije.

Potom su u okviru tog plana u podvozju automobila bugarskih oznaka, u preinačenom prostoru skrili 52 paketa marihuane težine 41,3 kilograma koji su pronađeni 2. studenoga tijekom granične carinske kontrole na graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ilok.

TRI PROVALE Serija krađa u Rijeci: Lopovi su uzeli cigarete, gorivo, gotovinu

Uskok je sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predložio određivanje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Usora1 05.11.2020.

    oduzeli im teret pa ih terete, lude sluzbe............

  • Akull 04.11.2020.

    Vrijeme je za legalizaciju kao i kod vecine zapadnih zemalja......

Komentiraj...
Vidi sve komentare