To je to što me zanima!

Uskoro će svi moći pročitati dokumente špijuna iz SFRJ

Sigurnosno obavještajna agencija predala je Hrvatskom državnom arhivu preostalu arhivsku dokumentaciju naslijeđenu od bivše Službe državne sigurnosti (SDS)
Vidi originalni članak

Sigurnosno obavještajna agencija predala je Hrvatskom državnom arhivu preostalu arhivsku dokumentaciju naslijeđenu od bivše Službe državne sigurnosti (SDS). Vrijedno arhivsko gradivo ima 134 dužna metra

Nakon obrade u državnom arhivu, silnu dokumentaciju o jugoslavenskim špijunima i njihovom radu uskoro bi mogli pregledavati i sami građani.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Timmy2 27.09.2015.

    Nemam što tražiti po 134 metra papira.Moji korijeni su bez mrlja.Hvala im za to.Mirne duše spavam,a i oni počivaju u miru.

  • 2 x general 27.09.2015.

    dok društvo "obradi" dokumentaciju ostat će dva lista na kojem će pisati da poštenijih hrvata od nas samih nema. ostat će same pohvale. nema ovdje drukera, propalica i ulizica. ovo je naod sa visokom društvenom i zajedničkom odgovrnošću i svi rade za boljitak naše domovine??

  • du-tat 27.09.2015.

    Ma teško da će baš svi moći u arhivu i čitati što žele. Trebat će razlog zbog čega se želi neki dokumenat. Tako da se ne trebate previše veseliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare