To je to što me zanima!

Uskoro će započeti pregovori o većim plaćama za policajce

Ministar je istaknuo kako uskoro započinju pregovori sa sindikatima o dodatku Kolektivnom ugovoru, te da će se vidjeti “realan okvir u državnom budžetu”
Vidi originalni članak

Zajednički je interes da hrvatski policajac ima status koji stvarno odgovara težini posla koji obavlja. To moraju biti i primanja, kazao je u subotu ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na zagrebačkom Jarunu, gdje se obilježavao Dan policije. Istaknuo je kako uskoro započinju pregovori sa sindikatima o dodatku Kolektivnom ugovoru, te da će se vidjeti “realan okvir u državnom budžetu”.     

Idi na 24sata

Komentari 40

  • jo2hn8ny 29.09.2019.

    Svim legama želim sretan Dan policije i njihovoga zaštitnika sv. Mihaela.

  • 29.09.2019.

    Imamo više policije po glavi stanovnika nego Njemačka ,jednostavno dok ne naraste privatni sektor iz kojeg se isplaćuju plaće za 350.000 uhljeba u državnim firmama nebi trebal niti jedne kune dobiti veću plaću.

  • ljubica ljubičica_1 29.09.2019.

    Neznam dali zaslužuju veće plaće.U Splitu policiju na cesti nema šanse da vidiš.Tu i tamo nekad ih vidiš u vozilu.Kažu da imamo kvartovske plicajce.A ja bome nikad ih vidjela nisam.Mislim da im plaća od 5000ku je dovoljna jer imaju srednju školu i to je dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare