To je to što me zanima!

Uskoro optužnica za brutalno silovanje djevojke u Podstrani

Odvjetništvo se odlučilo na proširenje istrage, nakon što je kombinirano vještvo potvrdilo da je djevojka brutalno silovana neidentificiranim predmetom
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo je završilo istragu protiv splitskog studenta R.Š. (20) osumnjičenog za pokušaj ubojstva djevojke, za čije ga silovanje sumnjiče od studenog prošle godine. Odvjetništvo će u narednih desetak dana odlučiti hoće li studenta tužiti i za teško kazneno djelo, za koje bi mogao dobiti od 5-15 godina zatvora.

Odvjetništvo se odlučilo na proširenje istrage, nakon što je kombinirano vještvo potvrdilo da je djevojka brutalno silovana neidentificiranim predmetom. Teške ozlijede probavnog i vaginalnog trakta od početka su upućivale na činjenicu penetracije nekakvim pomagalom. Spominjao se i štapni mikser, no policija do današnjeg dana nije uspjela pronaći sporni predmet. 

Grupa mladića i djevojaka tog se dana uz alkohol družila u kući u Podstrani. Djevojka i R.Š. su ostali sami u sobi, a nedugo zatim kolege su u sobi pronašli onesviještenu i krvavu Splićanku. Djevojka je preživjela zahvaljujući brzoj intervenciji doktora, no gotovo ničega se ne sjeća. Optuže li i osude mladića jedino za brutalno silovanje, mogao bi dobiti kaznu do deset godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • bandit-d 19.07.2013.

    pare će sve riješiti 2 godine bukse izlazi za 9 mj zbog dobrog vladanja

  • zelot 18.07.2013.

    Potpuno razumijem zašto cura šuti o događaju. Razmislite, u obrnutom slučaju, koji bi muškarac priznao da mu je cura razvalila anus nekim predmetom? Sve je jasno.

  • pinkness 18.07.2013.

    ne shvaćam zašto naša prelijepa RH ne uvede "malo" strože kazne,šta ti je 5,10 godina zatvora kad nešto tako učiniš?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare