To je to što me zanima!

Uskrsna čestitka premijera Plenkovića kardinalu Bozaniću: Neka nam život bude ispunjen

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u subotu uskrsnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću.
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u subotu uskrsnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću.

"Uzoriti gospodine kardinale, u ozračju najvećeg kršćanskog blagdana neka nam život bude ispunjen molitvom, nadom i radošću spasenja.

U ime hrvatske Vlade i osobno, Vama te svim svećenicima, redovnicama i redovnicima Zagrebačke nadbiskupije želim zdravlje te puninu životne snage i veselja u iščekivanju Isusova uskrsnuća. Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!", napisao je Plenković u čestitki.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slatka_kiflica 17.04.2022.

    Kad se stranka obavijena korupcijom i mutnim poslovima od svog osnutka obraća kleru i kaže “neka nam bude dobro” dok narod ispašta, glasajte opet za HDZ da nam bude bolje, da budemo kao Švicarska, da imamo plaće od nekoliko tisuća €, da nam birokracija bude fantastična i da šalteruša ne kaže Fali vam još jedan papir, da se država ne oslanja na turizam…ali samo neka njima bude bolje. Hrvatska, mala država a patnja do bola. Sretan Uskrs svima tko ga slavi 😘

  • 16.04.2022.

    Ispunjeni su vama računi lovom za obnovu.Milijuni donacija iz Hr i drugih država su nestali i šleperi humanitarne pomoći završavali u skladištima trgovačkih centara..isto ka i 90ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare