To je to što me zanima!

Ušla u kuću u Pleternici i htjela im ukrasti bebu iz krevetića?

Bilo je oko 20.25 sati kada nam je u kuću ušla nepoznata žena. Imala je crnu dugu kosu, bila je odjevena u crnu vestu, imala je dugu suknju i sjajne papuče na nogama, kaže šokirani otac
Vidi originalni članak

Policiji je muškarac u Pleternici u srijedu navečer prijavio da je u njihovu kuću ušla nepoznata žena odjevena u crnu odjeću.

Njegova supruga je prema onome što je rekao policiji u spavaćoj sobi uspavljivala njihovu šestomjesečnu bebu, a on je bio u trgovini, piše Požega.eu

- Bilo je oko 20.25 sati kada nam je u kuću ušla nepoznata žena. Imala je crnu dugu kosu, bila je odjevena u crnu vestu, imala je dugu suknju i sjajne papuču na nogama, tako mi je nepoznatu osobu opisala moja supruga. Po njoj žena je imala između 20 i 30 godina, najvjerojatnije iznenađena što je u sobi vidjela moju suprugu žurno je napustila kuću - rekao je policiji uplašeni otac.

On smatra da je žena imala namjeru ukrasti njihovu bebu, jer iz kuće, dvorišta i drugih prostorija nije ništa odneseno.

- Da je kojim slučajem moja supruga bila u kuhinji ili u nekoj drugoj prostoriji, našeg djeteta ne bi više bilo - rekao je muškarac.

- Policija je u Pleternici u srijedu zaprimila prijavu od muškarca, odmah su izašli i obavili očevid, no nisu pronađeni nikakvi elementi kaznenog djela, niti opisanu ženu - rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Detox 06.09.2018.

    Ovo mi djeluje kao u američkim filmovima gdje ti u kuću može ući tko god hoće.

  • ajetodoo 06.09.2018.

    Ja mislim da je brava davno izumljena. A izumljena je da se zaključava, a ne da se u nju zapiknu pozlaćene kvake. Osim toga ima raznih tehničkih inovacija , jeftinih i dostupnih u raznim dučančićima, koje se motiraju/zalijepe na vrata i čuje se neki zvučni signal prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Ja to imam i nitko mi se ne može ušuljati u kuću.

  • Antares777 06.09.2018.

    Davno je prošlo vrijeme kad su kuće mogle biti otključane.... sada se mora zaključavati obavezno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare