To je to što me zanima!

Usmrtio biciklistu pa pobjegao: Tijelo u jarku našao mještanin

Damir je u petak oko 20 sati biciklom od kuće krenuo prema gostionici „Zavičaj“ u koju nikada nije stigao. Njega je, vozač auta udario s leđa i teško ozlijeđenog odbacio u putni jarak
Vidi originalni članak

Virovitička je policija u subotu, nekoliko sati nakon što je u putnom jarku uz cestu pronađeno beživotno tijelo bicikliste Damira Jurišića (48) iz Bačevca, na virovitičkom području privela vozača osobnog automobila koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Prema informacijama iz policije, radi se Virovitičanu starom 43 godine, koji je tijekom nedjelje predan policijskom nadzorniku. Čeka ga davanje iskaza u odvjetništvu. Prijeti mu određivanju istražnog zatvora jer se radi o prometnoj nesreći s mrtvom osobom i bijegom s mjesta nesreće, ne pružajući pomoć unesrećenom.

Kako smo saznali iz krugova bliskih obitelji poginulog, Damir je u petak oko 20 sati biciklom od kuće krenuo prema gostionici „Zavičaj“ u koju nikada nije stigao. Njega je vozač auta udario s leđa i teško ozlijeđenog zajedno s biciklom odbacio u putni jarak, nekih 100 metara prije gostionice. Neki od gostiju lokala su nam kazali kako se čuo udarac, ali zbog glazbe nisu raspoznali o čemu se radi. No, čudno im je bilo što se nakon udarca ispred gostionice zaustavio osobni automobil, a iz njega je izašla jedna osoba koja ga je odmjerila sa svih strana, što je po riječima našeg sugovornika koji je želio ostati anoniman, bila pretpostavka da je vozilo udarilo u neku životinju.

- Svatko normalan bi se odmah zaustavio nakon udarca u čovjeka na biciklu i išao vidjeti kako mu pomoći. Stoga je bilo za očekivati da se ipak radi o udarcu u neku životinju – pojašnjava sugovornik dodajući kako bi njegov dobar znanac možda i ostao živ da mu je na vrijeme pružena pomoć.

Kako se isto veče nije vratio kući, supruga je pokrenula potragu za Damirom. Duboki putni jarak obrastao velikom travom čitavu noć je skrivao njegovo tijelo. Tek u subotu oko 10 sati pronašao ga je mještanin vidjevši u grabi njegov bicikl. 

Iz krugova bliskih obitelji saznali smo da je nesretni Jurišić radio u Gradini u bivšem poljoprivrednom kombinatu. Uz suprugu iza sebe je ostavio i dvije kćeri od kojih je jedna srednjoškolka, dok je druga punoljetna. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kamičko 14.09.2017.

    Biciklistu, bre. U Hrvatskoj je usmrtio biciklistA.

  • Toško 11.09.2017.

    Čuj ovoga: "-Svatko normalan bi se odmah zaustavio nakon udarca u čovjeka.." Pa i svatko normalan bi izašao van vidjeti što se desilo kad vidiš da se auto zaustavio jer je očito udario u nešto a ne ostao u gostioni cijevčiti pivu pa će sada danima pametovat o tome.

  • exer55 11.09.2017.

    Udariš psa, mačku il ježa pa staneš da vidiš jesu dobro... Koliko su ljudi postali bezosjećajna bića

Komentiraj...
Vidi sve komentare