To je to što me zanima!

Uspješno operirali dječaka koji je rođen s organima van tijela

Dječak je rođen 25. ožujka prošle godine, a njegova majka od 12. tjedna trudnoće je znala da će se roditi s poremećajem. U petak su ga operirali u bolnici u Teksasu
Vidi originalni članak

Maleni Hayes Davis oporavlja se nakon operacije na kojoj je bio jer se rodio s organima izvan tijela. Dječaku su izvan tijela bili trbušni organi, koje je štitio tanak sloj kože. Njegova majka Kelly Davis (29) znala je za poremećaj od 12. tjedna trudnoće, jer su joj liječnici rekli kako su poremećaj primijetili na ultrazvuku. Cijelu situaciju sa sinom opisivala je i na blogu kojeg je vodila devet mjeseci, sve do operacije prošlog petka u Teksasu.

- Operacija je prošla dobro, a i samo kirurzi su jako zadovoljni. Nadamo se kako će Hayes sada imati normalniji život - rekla je Kelly. Dodaje kako je rodila 25. ožujka prošle godine, a iako je jedva čekala vidjeti svog sina, bila je jako nervozna zbog poremećaja.

- Nisam znala hoće li moći disati sam ili jesti sam, jer nitko nije mogao reći u kakvom su stanju njegovi organi - kaže Kelly. Srećom, dječak nije imao većih problema i sve je prošlo u redu, javlja Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ls7777 17.01.2012.

    To se radi u cijeloj RH i nije tako rijetka pojava, i bebici moje sestre se dogodila ista, kao i jos jednoj koja je u tom trenutku bila ondje, samo sto kod nas ljudi nemaju vremena niti volje za svaki los dogadjaj trcati davati intervjue niti te ruzne slike pokazati cijelom svijetu nego se nadamo da ce dobro proci i sto prije zaboraviti kako je naposljetku moglo biti!

  • user_46331 12.01.2012.

    Bogu hvala da je dobro. neka ga sreća prati.

  • user_60928 12.01.2012.

    Ne mogu se nacuditi ljudskoj gluposti,hvala bogu za to,hvala bogu za ono.Jeste zatucani,zasto se onda desavaju takve strasne stvari?Znaci bog je pravi gad kad sve to dozvoljva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare