To je to što me zanima!

Usred Karlovca uhvatili su 15 migranata, među njima i djeca

Priveli su ih u tri policijska kombija. Pretpostavlja se da su došli iz pravca BiH te da su krenuli prema Sloveniji i dalje prema zapadnoj Europi...
Vidi originalni članak

Grupu od 15 migranata među kojima je bilo i djece u srijedu navečer uhvatila je policija dok su pješačili 'brzom cestom' prema Karlovcu. Njih je navodno krijumčar dovezao na Turanj i kazao im da je preko rijeke Korane i Mrežnice Slovenija nakon čega je grupa nastavila pješačiti prema središtu grada.

Na dojavu građana policija je presrela ilegalne migrante te dalje postupila, odnosno vratila ih u prvu državu registracije. U četvrtak ujutro policija je zatekla i šest migranata iz Sirije u Novigradu na Dobri do kuda su navodno pješačili od Velike Kladuše.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Priska Bresci 07.06.2018.

    Dobro je rekla jednom Kolinda vojsku na granicu ili će biti prekasno .Nina Nana netko opet spava halooooo zadnje vam je vrijeme nahrliti će svi odjednom nemojte slušati Merkel borite se za svija prava kao pojedine zemlje sto neceju vise te migrante siluju dijevojka i djevojčice po Italiji Njemačkoj svuda i na kraju ih ubijaju

  • merida_1 07.06.2018.

    Sudeći po ovom oni plaze po Hrvatskoj kako se sjete,izgleda da su i ovi graničari podmitljivi i za pare puštaju ih bez ikakve kontrole,o tome se debelo šuti,jer je sad aktuel Mamić i njegova sranja..ovaj odvratni Plenki samo podilazi ovima iz EU-a i ne ćini ,ama baš ništa..

  • ajetodoo 07.06.2018.

    Izgleda da se naša granica čuva više u nutrašnjosti i blizu Slovenije, nego kod Bosne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare