To je to što me zanima!

Usred proljeća: Snijeg zabijelio Varaždin i dijelove Međimurja

Snijeg je padao na području Petrijanca, a još uvijek mjestimice pada i na području Cestice, Vinice i Maruševca. Snijeg je pao i u nekim dijelovima Međimurja
Vidi originalni članak

Srijeda je u cijeloj zemlji donijela kišu i oblake, a kako je najavljeno, u nekim dijelovima pao je i snijeg.

Premda je prvi svibnja pred vratima, mjesta u sjeverozapadnom dijelu Varaždinske županije danas poslijepodne zabijelile su pahulje. Snijeg je padao na području Petrijanca, a još uvijek mjestimice pada i na području Cestice, Vinice i Maruševca. Snijeg je pao i u nekim dijelovima Međimurja.

U četvrtak će biti promjenljivo i pretežno oblačno, ujutro mjestimice na kopnu s maglom. Povremeno kiša, uglavnom na Jadranu i u predjelima uz Jadran, a navečer i drugdje. Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren istočni i jugoistočni. Na Jadranu slabo i umjereno, ponegdje i jako jugo, a na sjevernom dijelu u noći i ujutro te ponovno navečer bura. Najniža jutarnja temperatura od 0 do 6, na Jadranu između 9 i 14. Najviša dnevna od 10 do 15, na Jadranu između 15 i 20 °C.

Proljetni snijeg iznenadio je i poskoke na Biokovu     

Snježne pahulje u ponedjeljak na Biokovu nisu iznenadile samo ljude. Desetak centimetara snijega na petstotinjak metara nadmorske visine, a potom i sramežljive sunčeve zrake izmamile su i biokovskog poskoka. Topla zima je pogodovala ovim gmazovima, pa planinarani upozoravaju ljubitelje prirode i berače šparoga da budu na oprezu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 28.04.2016.

    žao mi vrtova koji i vočki koje će nastradati

  • apcih 28.04.2016.

    Padao je snjeg u nekim djelovima Varazdinske zupanije i puno prije nego u Marusevcu ...te Medimurju.Recimo Bednja je bila pod snjegom vec 16h.A navecer ga bilo dobrih 10cm.Stoga mozete zamisliti kako izgledaju vocke i sve ostalo.

  • MLADI MJESEC 28.04.2016.

    sve ide u krasni k....c

Komentiraj...
Vidi sve komentare