To je to što me zanima!

Ušteda za blagdane: Iznajmite igračke i platite pet puta manje

Kako mališani ne bi ostali razočarani poklonima pod borom, a roditeljima novčanik potpuno ispražnjen, poduzetnici iz Bostona dosjetili su se zgodnom rješenju
Vidi originalni članak

Paul Reinsmith i njegova supruga Pam otvorili su internetsku stranicu Toygaroo na kojoj se igračke mogu iznajmljivati. Riječ je, naravno, o rabljenim proizvodima koji se prije svakog sljedećeg slanja steriliziraju i ponovo pakiraju. 

Novinari bostonskog CBS-a tako su u svoju košaricu stavili četiri igračke koje su posudili na mjesec dana za dvadeset i pet dolara te izračunali kako bi kupovina istih predmeta stajala gotovo pet puta više. 

Supružnici Reinsmith su se dosjetili i što napraviti ako se dijete ne želi rastati od poklona ili se igračka u međuvremenu ošteti, pa u tim slučajevima svojim mušterijama nude kupovinu s popustom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dozemuna 03.12.2011.

    kad je tip tak pametan,nek iznajmi i ženu preko blagdana,poslje mu je vrate.

  • user_131320 03.12.2011.

    Ne znam možda nije loša ideja al eto ja lično sam navikla dete da ne dobija svaki dan igračke nego samo za neku priliku i to uglavno iskompenziram da mu kupim sta zeli i šta ja mislim da je dobro za uzrast npr ako želi voz dobio je voz od drveta koji se sklapa i edukativan je .Baš zbog toga što je naučio da ne dobija gomilu igračaka svaki dan zna da ceni te što dobije i na njima ne štedim i nikad ne bih uzela polovne.Što se tiče uzimanja u proseku većina dece otpiše igračku nakon dve nedelje korištenja nekad igračka zauzima mesto omiljene ali tu ulogu uglavnom ima jedna tako da nije teško ostale sklonit.Mi često na kraju godine zajedno sa detetom spakujemo igračke od predhodnih godina i doniramo onima kojima treba.

  • maya999 03.12.2011.

    Moji se zadovolje igračkom za par tjedana max. Za mjesec dana, a kamoli dva više ne znaju ni di im je, ako uopće preživi do tada...A s obvzirom da igračaka doma imam da ne mogu hodat po stanu, više nit ne žalim kad strgaju, jer jedva čekam bacit i oslobodit se tog smeća. Meni se ideja čini ok, jer ako se djetetu stvarno svidi, kupiš mu s popustom, a ako se kao većina djece zgušta i zaboravi di mu je, bolje proslijedit dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare