To je to što me zanima!

Usvojio psa tijekom kampanje, pa ga vratio kada je pobijedio

Guverner Floride Rick Scott je tijekom kampanje spasio i usvojio labradora retrivera, a onda ga nakon inauguracije vratio. Kaže da život s psom nije funkcionirao
Vidi originalni članak

Guverner Floride Rick Scott tijekom kampanje 2010. godine spasio je i usvojio labradora retrivera Reagana, ali nakon inauguracije ga je vratio natrag.

Reagana je imao samo za vrijeme kampanje. Nakon što ga je usvojio, njegove fotografije objavio je na svojoj Facebook stranici, a od prijatelja je tražio da mu pomognu u odabiru imena. Odlučili su se za ime Reagan po 40. predsjedniku SAD-a, a Scott je 'zaradio' pohvale jer se odlučio usvojiti psa, a ne kupiti čistokrvnog poput predsjednika Obame.

Međutim, novinari su primijetili da psa nisu vidjeli od inauguracije 2011. godine. Scott je sa svojih stranica uklonio i ranije objavljenje fotografije. Do informacija o psu pokušali su doći preko Scottovih glasnogovornika, a kada im to nije uspjelo u ponedjeljak su pitanje o nestalom psu postavili samom guverneru koji je rekao da život s Reaganom nije funkcionirao, piše Daily Mail.

Objasnio je da nije prestajao lajati ako bi vidio nekoga da nosi nešto i zbog Reaganovog temperamenta nisu imali drugo izbora nego ga vratiti prijašnjem vlasniku. 


Idi na 24sata

Komentari 27

  • ozanavg 17.01.2013.

    Takvom čovjeku ne bi ni keramičku figuru pesa dala na čuvanje

  • nevjerni tom 17.01.2013.

    takvi su i naši političari

  • MAX 2010 17.01.2013.

    Onaj tko ne zavoli labradora ne voli ni mater rođenu,a uzeti pa baciti isto je kao ubiti! Jadni lijepi pes,imao posla sa stokom

Komentiraj...
Vidi sve komentare