To je to što me zanima!

Utajio 1,2 milijuna kn poreza: Prijeti mu do 5 godina zatvora

Policija ga sumnjiči da je tijekom 2013.godine kao odgovorna osoba u vlastitom trgovačkom društvu izbjegavao plaćanja poreza, nije prijavljivao prihode tvrtke...
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU brodsko-posavske dovršili su u srijedu kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, direktorom i vlasnikom privatnog trgovačkog poduzeća na području općine Velika Kopanica zbog počinjenja kaznenog djela utaje poreza. 

Policija ga sumnjiči da je tijekom 2013.godine kao odgovorna osoba u vlastitom trgovačkom društvu izbjegavao plaćanja poreza, nije prijavljivao prihode tvrtke, nije obračunavao porez na dobit niti ga je uopće plaćao. Na taj način, navode u brodskoj policiji, 46-godišnjak je državni proračun oštetio za više od milijun i 200 tisuća kuna. 

Bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brod, a kaznena prijava ide i protiv njegove tvrtke. Prema Kaznenom zakonu RH za navedena kaznena djela, doznajemo, 46-godišnjaku prijeti zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci do čak pet godina. 
 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cupi cupi 30.06.2016.

    kada može Čobanković dobiti rad za opće dobro može i on naći će dobrog odvjetnika i to riješiti privatnik što je sa bračom SDP I HDZ sa tim poduzetnicima KOTROMANOVIĆ,MILANOVIĆ,KARAMARKO,pa i HNS VRDOLJAK ima njih poduži spisak koliko njima prijeti zatvora za veleizdaju afera migovi pa Karamarko INA Vrdoljak HEP što je sa time ništa naravno sve je to povezano u mafiju i guli sirotinju

  • jozabroz 30.06.2016.

    hahaha,, ovog za 1.2miliona bi valjda trebalo objesit,,a s druge strane nikog ne zanima dug brace krese deset i vise puta veca cifra,,)))a cim je dug tolik,kolika je utaja,,no na njegovu "srecu",ni to ne zanima u hrvatskoj nikog kog bi trebao zanimat,,))))

  • marijaterezija2 30.06.2016.

    Naglasak je na riječi prijeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare