To je to što me zanima!

Utječu li nagle promjene temperature na zdravlje?

U osam dana temperatura je u Hrvatskoj narasla za prosječno 20-ak stupnjeva. Zbog naglih promjena mnogi su potražili pomoć liječnika
Vidi originalni članak

Temperatura se u Zagrebu prije samo osam dana ujutro spustila na minus 8, a tijekom dana je bila 1 Celzijev stupanj. Posjetitelji Snježne kraljice su se na Sljemenu smrzavali na čak -14stupnjeva Celzijevih, a na Biokovu su meteorolozi izmjerili najnižu temperaturu ove zime - minus 19. U osam dana temperatura je u Hrvatskoj narasla za prosječno 20-ak stupnjeva. Zbog naglih promjena temperature u Osijeku su mnogi potražili pomoć liječnika.
Meteorolozi i ekolozi slažu se da će ovakvih naglih promjena biti sve više. Sada kao da imamo samo dva godišnja doba: zimu i ljeto. Jeste li zabrinuti za svoje zdravlje i osjećate li tegobe zbog vremena?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • god of war 28.02.2008.

    @ponosna_hrvatica...i meni je ,s toga bi te volio vidjeti bez toga....;)

  • shorty 28.02.2008.

    Pa naravno da utječu!!Al za sve to smo si mi LJUDI sami krivi jer koliko god se \"zeleni\" trudili da nam dođe do mozga šta radimo sa industrijom i sa sječom drveća i sveg ostalog...mi nikako da nešto promijenimo nego idemo sa rečnicom-nama je sad ok,ne bude nas za 40 godina.A šta će biti sa našom djecom to nikoga nije briga,a to je fakat žalosno.Nećemo ni vode ni kiska imati-i šta nam preostaje?? NIšta!!!

  • AMRadman 27.02.2008.

    Utječu i to jako....

Komentiraj...
Vidi sve komentare