To je to što me zanima!

Utjeha na dnu čaše: Hrvati zbog krize sve više piju

Recesija i plinska kriza pogodila je Hrvate. Prema riječima predsjednika uprave HPB-a Josipa Protege, utjehu smo potražili u čašici alkohola
Vidi originalni članak

Recesija i sadašnja plinska kriza pogodila je Hrvate. Prema riječima predsjednika uprave HPB-a Josipa Protege, utjehu smo potražili u čašici. Depresivni Hrvati najčešće posežu za žestokim pićima. On je na Financijskom forumu prisutnima htio ilustrirati koliko je kriza uistinu teška. Usporedio je Hrvatsku s Amerikom za vrijeme velike krize u prošlom stoljeću. Protega je podsjetio da se tada u SAD-u najviše prodavao ruž za usne i alkohol. Tvrtka Badel tako u zadnjem kvartalu 2008. godine bilježi porast prodaje pelinkovca i konjaka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • skolic3 16.01.2009.

    Tako je velda,što li će bit tek kad nas dobrano opere kriza,nestašica alkohola u trgovinama? Mi smo narod u banani,ločemo,samioubijamo se ubijamo se i to je to.Nepismeni smo,needucirani,za ništa nas nije briga i lijeni smo .Takvi i ne mogu završit drugačije.

  • tajnamoja 16.01.2009.

    Ovaj Nered izlazi iz paštete.

  • clara 16.01.2009.

    Ma prodaja je porasla kroz blagdane a ne zbog recesije...i ne grije se cijela Hrvatska na plin....i bilo bi dobro da se narod ne opterećuje unaprijed, jer zapravo, mi od rata nismo ni izišli iz krize...i zato ljudi ...živjeli uz pjesmu I will survive!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare